Online marketing voor Horeca & Events

 

Van Online naar Offline bezoekers

Uit onderzoek blijkt dat circa 90% van de event organisatoren zich online orriënteert bij de organisatie van een event. Dit terwijl slechts 10 % van de horeca & event bedrijven online marketing actief inzet om nieuwe klanten te werven. 

Voor vrijwel alle event & horeca bedrijven is de website het belangrijkste online marketing middel. Uit ons onderzoek blijkt echter dat er vaak nauwelijks aandacht is voor het aantrekken van bezoekers naar de website. Hoe mooi de website van jullie bedrijf er ook uit kan zien; zonder het aantrekken van website bezoekers zal deze géén extra klanten en omzet opleveren! 

Om de online zichtbaarheid van jullie horeca- of eventbedrijf sterk te verbeteren,
is in onze visie een totaalaanpak nodig, gebaseerd op het structureel beheren van jullie online content, het periodiek uitvoeren van  online promotie campagnes én het bijsturen op basis van online statisitieken en bezoekersdata.


Praktisch én resultaatgericht

Wanneer je via Google zoekt op 'online marketing' zul je als event of horeca ondernemer waarschijnlijk overweldigd worden door het complexe aanbod.

De online marketing community van Wallhalla kan dit alles veel gemakkelijker voor jou  maken door op een zeer begrijpelijke, praktische en resultaatgerichte manier te bouwen aan het realiseren van extra klanten én omzet.

In onze visie staat de website van jullie bedrijf centraal. Hierbij gaat het er vooral om met doelgerichte online marketing activiteiten zoveel mogelijk relevante bezoekers naar jullie website te trekken. Vervolgens is het doel om deze bezoekers op jullie website vast te houden met een aantrekkelijk en interactieve website beleving, waardoor ze eerder over zullen gaan tot een (mogelijk) omzet verhogende activiteit. Bijvoorbeeld door contact op te nemen voor een afspraak, een offerte aan te laten vragen of producten direct te boeken via de website.


'All-in-One' webmarketing pakket

Exclusief in de event- en horeca branche heeft Wallhalla een innovatief 'all-in-one' webmarketing pakket ontwikkeld, bestaande uit een maatwerk website én alle benodigde online marketing software, voor het aantrekken van website bezoekers.

Alle online marketing activiteiten kunnen door jullie bedrijf eenvoudig vanuit één online beheeromgeving worden uitgevoerd.  

De volgende marketing applicaties zitten ondermeer in het pakket:

  • Google zoekwoorden beheer
  • Blog artikel management
  • Social media planning
  • E-mail marketing
  • Klantreview management
  • Platform management
  • Lead management

Online marketing expert community

Wij bieden ondersteuning bij jullie online marketing activititeiten via onze community met online marketing experts in alle disciplines;
van tekstschrijvers, designers, e-mail marketeers tot Google Adwords specialisten.  Al onze online marketing experts kunnen een gedeeltelijke of volledige online marketing campagne voor jullie bedrijf uitvoeren. Bekijk onze toegankelijke tarieven.

Wil jij als leverancier ondernemen via wallhalla?

Bekijk onze mogelijkheden om jouw business te laten groeien