Online Business experts in Horeca & Events

Hoe krijg ik meer klanten in horeca en events

Hoe krijgt jullie bedrijf méér klanten?

Als ondernemer zul je jezelf vaak afvragen, hoe jullie bedrijf meer klanten en omzet kan realiseren. Het antwoord op die vraag ligt heel dichtbij!

Onderzoek in de horeca & event branche toont aan dat voor 90% van de bedrijven, mond-tot-mond reclame én de website de belangrijkste promotiemiddelen zijn. Opvallend is dat ander onderzoek laat zien dat slechts 10% van de MKB bedrijven, online marketing actief inzet voor het aantrekken van nieuwe leads én klanten. 

Het online vinden van nieuwe klanten voor jouw bedrijf, betekent in de eerste plaats het continue bezig zijn met het aantrekken van nieuwe bezoekers naar de website. Vervolgens gaat het erom dat de website bezoekers het juiste gevoel krijgen over jullie producten en diensten, door een aantrekkelijke, interactieve website beleving.


Onze diensten 

In de visie van Wallhalla is online marketing een doorlopende bedrijfsactiviteit én essentieel onderdeel voor het aantrekken van nieuwe klanten. Daarbij geloven wij in een uitgebalanceerde mix van marketing activiteiten zelf uitvoeren én uitbesteden.

Met onze Community van Online Marketing Experts, kunnen wij jullie bedrijf op een laagdrempelige, kostenbeheersbare en resultaatgerichte wijze helpen, met het verbeteren van jullie totale online zichtbaarheid. Onze diensten zijn:


'All-in-one' webmarketing pakket

Wallhalla biedt een totaaloplossing voor het aantrekken van nieuwe bezoekers naar jouw website én het creëren van een 'State-of-Art' bezoekersbeleving.

Exclusief in de horeca- en eventbranche hebben wij een innovatief 'all-in-one'
webmarketing pakket ontwikkeld, met een maatwerk website én alle benodigde online marketing software, voor het aantrekken van bezoekers naar de website.  

Alle online marketing activiteiten kunnen door jullie bedrijf eenvoudig worden uitgevoerd, vanuit één online beheeromgeving. Ons team van online marketing experts zal jullie hierbij professioneel ondersteunen.

Ook kan jullie bedrijf online marketing campagnes gedeeltelijk of volledig door ons laten uitvoeren; Van e-mail marketing, blogging, social media, google vindbaarheid, platform promotie tot online adverteren.

Bekijk meer informatie over de specificaties en tarieven van het totaalpakket.

 

Bekijk tarieven

Wil jij als leverancier ondernemen via wallhalla?

Bekijk onze mogelijkheden om jouw business te laten groeien