Website design voor Horeca & Events

Horeca & Events = gastbeleving

In horeca & events draait alles om gastbeleving. Je wilt jullie klanten een speciale ervaring bieden waar ze plezier aan beleven én waar ze na afloop met een bijzonder positief gevoel op terugkijken. Hierin gaat het vaak om de allerkleinste details;
Een persoonlijk gastenontvangst, het juiste service niveau, een passende uitstraling en verrassende sfeerelementen. Alles is gericht op prikkeling van de zintuigen.

Oók online gaat het om gastbeleving! Met jullie event- of horeca bedrijf zul je jullie online bezoekers met een aantrekkelijke website beleving, het juiste gevoel moeten geven om jullie producten of diensten af te nemen.

Online bezoekers maken in het algemeen sneller keuzes en willen direct een beeld krijgen van de beleving die hun gasten mogelijk zouden kunnen ervaren. Hierbij gaat het óók om prikkeling van de zintuigen; het overbrengen van het juiste gevoel.

 

Creatief webdesign = online gastbeleving

In de horeca & event sector gaat het bij creatief webdesign vooral om de juiste doorvertaling van de sfeer en uitstraling van jullie bedrijf, producten en diensten naar een visueel aantrekkelijke en interactieve online gastbeleving. 

Ontwikkeling van een nieuwe website via Wallhalla betekent dan ook altijd een maatwerk aanpak, gericht op de creatie van een uniek webdesign voor jullie bedrijf!. Wij gebruiken dus geen standaard templates, maar laten een Web Designer voor jullie event of horeca bedrijf op maat een creatief design ontwerpen.

De creatieve vormgeving, stijl en uitstraling van een website, worden vooral bepaald door de unieke eigenschappen van een Web Designer. Juist daarom biedt Wallhalla een community van kwalitatief hoogwaardige web designers, met ieder een eigen, creatieve web design stijl én ervaring in de event & horeca sector.

Voor elk website design project kiezen wij een web designer, die zo goed mogelijk aansluit op de stijl van jullie horeca- of event bedrijf. Deze flexibele werkwijze onderscheidt ons van de meeste andere webdesign bureaus.

Wat kost een maatwerk website?

Een aantrekkelijk webdesign kan voor voor jullie horeca- of event bedrijf duidelijk het verschil maken. Jullie website zal echter ook online bezoekers aan moeten gaan trekken, wil deze daadwerkelijk méér klanten en omzet voor jullie bedrijf opleveren.

Exclusief in de Horeca & Event branche biedt Wallhalla daarom het 'all-in-one' webmarketing pakket, met een maatwerk website én alle benodigde online marketing software, voor het aantrekken van bezoekers naar jullie website. Bekijk de  specificaties en tarieven van dit pakket.

Wil jij als leverancier ondernemen via wallhalla?

Bekijk onze mogelijkheden om jouw business te laten groeien